TUBADA 2016

 

Ja tenim aquí la TUBADA’16, la trobada de Tubes i Bombardins de Catalunya, que tindrà lloc a Cardona durant el proper diumenge 12 de juny.

 

La TUBADA està oberta a tothom: músics amateurs, estudiants i professionals que es troben i comparteixen la seva passió per la tuba i el bombardí. En aquesta edició comptarem amb l’actuació de la Banda de Música de Cardona i la Banda de Tubes de Catalunya. 

 

A més, aquest any comptarem amb el suport de Besson, Miraphone, Adams, Aitana Música, Willson, Consolat de Mar, Sanganxa Music Store, Rivera Musica, Metall i Fusta i l’Ajuntament de Cardona.

 

Com cada any els músics es reuniran al matí per preparar el concert de cloenda de la tarda. Durant el dia es podran veure les exposicions dels nostres col·laboradors. També es podrà gaudir de diverses activitats relacionades amb la tuba.

 

Així mateix l’organització posa a disposició d’aquell que ho desitgi el BUS DE LA TUBADA per arribar fins a Cardona.

 

És imprescindible que tots els MÚSICS que hi vulguin participar es registrin mitjançant el següent formulari ABANS DEL PROPER DIA 5 DE JUNY:

 

 

 

 

Una vegada que els músics s'hagin inscrit en el formulari, rebran les partitures de l'edició d'aquest any, així com tota la informació logística per a participar a l'esdeveniment.

 

Horari (provisional):

 

10:00 a 10:15 Benvinguda

10:15 a 13:30 Assaig de la banda de tubes i exposicions d’instruments i accessoris.

14:00 a 16:00 Dinar de germanor.

16:00-17:30 Tallers relacionats amb l’instrument.

18:00 a 19:30 Concert de la Tubada 2015.

 

La participació per als músics és gratuïta.

Per a més informació:

info.acatub@gmail.com