ENLLAÇOS

 

 

Aquesta secció pretén ser una eina més per a qualsevol persona relacionada amb el món de la tuba i el bombardí, no sols de Catalunya sinó d'arreu del món. Seguint aquesta idea com a concepte inicial us proposem una sèrie d'enllaços que us puguin servir com a finestra a aquest món i us puguin nodrir de nova informació i coneixements.

 

Així doncs podreu trobar algunes webs enllaçades relacionades amb les possibles necessitats de formació de qualsevol músic, també hi trobareu algunes pàgines relacionades amb qualsevol tenda o ítem on pugueu adquirir nous materials relacionats amb el vostre instrument, així els tallers de reparació que coneixem i us poden donar un bon servei. D'altra banda hem considerat oportú afegir una secció relacionada amb els artistes d'arreu del món que puguin ser del vostre interès així com un recull dels festivals més importants que s'estan celebrant actualment. Finalment hem cregut important afegir una secció dedicada a associacions germanes per tal de que tots puguem estar en contacte i tenir un millor coneixement del que està passant en altres àmbits a nivell de federació o associació.

 

Tot i que creiem que hi ha una gran diversitat d'enllaços que podreu consultar estem oberts a qualsevol proposta per afegir i que pugui ser de l’interès de la comunitat tubística de Catalunya.